Displays

ioWorks is gespecialiseerd in de ontwikkeling van interactieve LED matrix display toepassingen.

Er zijn verschillende type displays beschikbaar voor indoor en outdoor toepassingen. De aansturing van de displays is een volledig eigen ontwikkeling die flexibel voor verschillende toepassingen ingezet kan worden.

De displays kunnen tekstuele berichten (ASCII) weergeven of tijd temperatuur of interactieve grafische afbeeldingen weergeven.

Voor een parkeergarage zijn signaleringsdisplays gemaakt waarbij gekozen kan worden uit de volgende schermen

De displays kunnen zowel draadloos als bedraad aangestuurd worden worden.

Voor stand-bouw en reclame toepassingen zijn displays ontwikkeld die zowel afbeeldingen als tekstberichten kunnen weergeven.

De tijd en temperatuur displays zijn universeel inzetbaar en kunnen draadloos gesynchroniseerd worden via internet (NTP) of via GPS

De grafische displays zijn zeer geschikt voor promotie en reclame toepassingen en kunnen gecombineerd worden met tijd en temperatuur :

De outdoor displays worden vaak toegepast voor scoreborden en tijdwaarneming bij sport en evenementen

 

Deze display kunnen ook als teller of als nauwkeurige tijdwaarneming worden ingezet

Voor dit tijdwaarnemingssysteem zijn ook hele snelle IR finish gates ontwikkeld die een doorgang in minder dan een milliseconde kunnen registreren.

De meest gebruikte displays voor sport en timing zijn bi-color displays maar full-color displays zijn ook leverbaar

Voor toepassing bij scoreborden worden vaak grote 7-segments displays gebruikt. Dit type display heeft de hoogste licht opbrengt en is het best leesbaar in de volle zon.